was successfully added to your cart.

Cart

#10 Anders & André – The Homecoming of Annika Östberg Deasy – (Intermediate)

André and Anders informally rant about the recent and long anticipated homecoming of Annika Östberg Deasy, a Swedish woman sentenced in 1981 to 25 years to life for the first degree murder of a California law officer.


André och Anders pratar informellt om Annika Östbergs sedan länge väntade hemkomst från fängelset i Kalifornien. Har svensk medias bild av denna kvinna som ett offer för omständigheter någon förankring i hennes faktiskt kriminella historia? Och finns det kanske en reell skillnad vad gäller laglig, kanske till och med moralisk, rättvisa mellan Sverige och Kalifornien? Allt detta diskuteras på ett inte alls bildat men förhoppningsvis någorlunda underhållande sätt.

 
Difficulty:   Intermediate
Category:  Current Affairs
Duration:   15:15

Click here to see the full transcript of this podcast.

 
Click here to listen to The Homecoming of Annika Östberg Deasy.

Leave a Reply